замърсена подова настилка
Силно замърсен паркет след ремонт – как да го почистим

Истината е, че след всяка една ремонтна дейност, без значение дали става въпрос за цялостен или частичен ремонт, идва ред на онова неприятно почистване. Колкото и да отлагате, то в един момент трябва да се примирите със ситуацията, да запретнете ръкави и да се заловите за работа. Подът е онази част от жилището, която успява да попие най-голямо количество прах и мръсотия. Съществуват безброй почистващи средства, предназначени специално за този вид подова настилка, но дали обаче всички те са толкова ефикасни, колкото ни се казва.

За да бъдем в максимална полза за онези от вас, на които им предстои да почистват силно замърсен паркет след ремонт, то ние ще ви издадем една пазена в тайна рецепта, за която изключително малко хора са чували до момента.

Уникално средство за изключително силно замърсен паркет:

За целта не е необходимо да инвестирате безбожна сума средства, нито пък да поръчвате какви ли не почистващи средства от чуждестранни вериги магазини. Единственото, което се изисква от вас, е да прочетете статията до край и да се информирате как е редно да процедирате, когато подът у вас има крещяща нужда от почистване.

Преди да стартирате процеса, уверете се, че разполагате с обикновена пластмасова кофа и ябълков оцет, който да разтворите в хладка вода. След като сте се справили с изготвянето на този разтвор, то идва ред и на същинската част, а именно упоритото търкане, което никой не обича. Няма как да избягате от това си свое задължение, затова най-добре стиснете зъби и не губете повече време.

Можете да почистите с моп или парцал, кой с каквото разполага. Няма специални изисквания, относно това какво пособие трябва да се използва. След като сте се справили с упоритите замърсявания, то може да освежите дома си като почистите още веднъж с препарат, ухаещ на пролет или друг приятен за вас аромат. Бъдете сигурни, че резултатите ще надхвърлят най-смелите ви очаквания дори.

Онези от вас, които се опитват да подновят видимо облика на старите и олющени подове, биха могли да смесят половин чаша ябълков оцет с 3 супени лъжици зехтин. Получава се бомбастично средство за сияещ паркет. Оцетът ще почисти нечистотиите, а самият зехтин има свойството да лъсне захабените повърхности.

Искрено се надяваме нашите лесни за приготвяне рецепти да ви бъдат от полза и благодарение на тях да успеете да се справите с упорито замърсения паркет след ремонтна дейност. Доверете ни се и няма да съжалявате за решението си. Не забравяйте, че съществува и още един вариант – винаги можете да наемете фирма, която да ви лиши от всичките тези тревоги и задължения. Изборът е изцяло ваш!