В какъв цвят да боядисаме детската стая
Боядисване на детската – какъв цвят да изберем

Родителите, които познават перфектно индивидуалността на своите деца, биха могли по перфектен начин да определят в каква цветова гама да боядисат стаята на малчуганите.

Дори и да разгледате множество сайтове и списания, то бъдете сигурни, че не друго, а интересите на вашето дете ще са най-верният пътеводител. Онези деца, които не са в най-крехка възраст, със сигурност биха ви отговорили как желаят да изглежда детската им стая.

Това съвсем не значи, че трябва да се съобразявате с всяка една от прищевките му. Най-правилният начин е на първо място да вземете предвид бюджета, с който разполагате, и едва след това да преминете към следващите няколко стъпки.

За да бъдем от максимална полза на всички онези родители, на които тепърва им предстои да превърнат скучната стая за гости в детски шедьовър, където детето им с наслада да прекарва свободното си време, то ние ще ви посочим няколко атрактивни идеи, от които бихте могли да взаимствате.

1. Детска стая на морска тематика

Най-вече този стил е присъщ за момченцата и онези момиченца, които определено демонстрират свободолюбие и са по-палави. Добре би било да съчетаете синия цвят с бял.

По този начин ще успеете да постигнете точно онзи баланс, от който се нуждае детето ви, за да усети водата, небето и свободата в пълната им форма. към цялото това обзавеждане бихте могли да добавите акценти в оранжево или червено.

Гарантираме, че крайният резултат ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

2. Детска стая в розово и бледо жълто

Както и сами се досещате подобен интериор би се харесал най-вече на момиченцата. Едва ли има момченца, които да настояват стаята им да бъде боядисана в розово, а не класическо синьо.

Баланс може да се постигне със светлите варианти на синьо, кафяво, сиво и зелено.

3. Детска стая в кафяво, бяло и графит

По-големите деца предпочитат родителите им да заложат на стаи, в които преобладава тази цветова гама. Цветовете наистина се поддържат по-лесно и по този начин могат да си спестят няколко чистения в месеца.

Става въпрос за цветовете, които можем да видим в природата. Те са перфектният вариант на почитателите, привърженици на еко – обзавеждането.

Няма абсолютно никакво значение в какъв цвят ще обзаведете стаята на своите малчугани. Това, което е важно в случая, е да се посъветвате с детето си, в случай че възрастта му позволява да има изградени свои вкусови предпочитания.

Ако ли пък не, то постарайте се да вземете под внимание личните му интереси и така гарантирано ще постигнете перфектен краен резултат.