Освежаване и реновиране на детска стая
Как да освежим детската стая

Сигурно ви е омръзнало от онова досадно и неприятно пролетно почистване, което успява да изстиска всички сили и енергия у вас?!

Предлагаме ви да се заемете с нещо далеч по-приятно и освежаващо, като създаването на интериора в детската стая на малчуганите.

Това е едно от любимите занимания на родителите и те обикновено не го приемат  като част от ангажиментите си, а като истинска забава, на която се отдават максимално, разгръщайки цялото си въображение.

В текста, изписан по-долу, ще се сблъскате с няколко насоки, които ще ви помогнат в това ваше начинание, но не забравяйте, че диригентската палка как да се случи това е изцяло в ръцете ви.

Вие сте главният интериорен дизайнер, от който се изисква да направи така, че да няма разочаровани накрая.

Идеи, с които да освежите стаята на вашите малчугани

Първото и най-важно нещо е да подходите с изключително много прецизност и отговорност при избора на цвят, с който да боядисате стените в помещението.

Ако детето ви е достатъчно голямо и вече сте на етап, в който комуникирате с него, то не забравяйте да го попитате за личните му предпочитания.

Съобразете се с неговото мнение, но това в никакъв случай не значи, че сте длъжни да изпълнявате всяка една прищявка или каприз. Винаги се стремете да се вмъкнете в предварително предвидения за целта бюджет.

Предложете на вашето малко съкровище да боядисате стените в четири различни цвята. Обещаваме ви, че по този начин стаята ще се превърне в уникална и неповторима.

Можете да заложите на различни цветови нюанси при боядисване и единия от тях задължително да бъде онзи, който детето е посочило. Така ще го превърнете в част от процеса и то със сигурност ще се чувства гордо и доволно, че неговите мама и тате са се вслушали в думите му.

В случай, че сте решили с малко средства да постигнете нещо наистина голямо, то сега е моментът да помислите какво ново желаете да вмъкнете към самото обзавеждане.

Това може да е лампа с красив дизайн, пухкави възглавници, с които да декорирате леглото или килим, изпъстрен с анимационни герои. Всичко оставяме на вашето въображение. Все пак вие сте хората, успели да опознаят до безкрайност личните предпочитания на най-малкия човек в семейството.

Предлагаме ви да украсите стените, добавяйки някоя красива рамка със семейна снимка или живописна картина, която безспорно би могла да се превърне в основен акцент на детската стая.

Какво ще кажете за една великолепна ваза, поставена на място, до което детето няма достъп. Също така имате възможността да заложите и на купа със сезонни плодове, които освен, че ще красят помещението, то те ще представляват и хранително изкушение за мъниците.

Преди да поставим край на днешната статия, обагрена със съвети и идеи, то няма как да пропуснем да предложим и едно стайно растение, което винаги успява да си намери място във всяко помещение.

Надяваме се да сме ви били полезни и с наша помощ да успеете да освежите стаята на мъниците по неповторим и уникален начин, превръщайки я в най-уютното и хармонично кътче в дома си!